Word supporter

Hans Schirmbeck nieuwe voorzitter Samenwerkende Gezondheidsfondsen

Op 7 december is Hans Schirmbeck benoemd als nieuwe voorzitter van de Samenwerkende Gezondheidsfondsen (SGF). In lijn met de groeiende scope van de SGF is voor het eerst besloten extern, buiten de huidige leden van de vereniging, een voorzitter te werven. Dit geeft meer tijd en mogelijkheden om met name de rol van externe spreekbuis van de Samenwerkende Gezondheidsfondsen goed te vervullen.

Hans onderstreept het belang van meedoen in de samenleving. Van ieder mens. Het liefst zo gezond en fit mogelijk. Daarnaast is hij overtuigd van de kracht van samenwerking. “Samen ben je nu eenmaal sterker en kan je meer bereiken. Ik heb als belangenbehartiger en verenigingsmanager gezien wat je voor elkaar kunt krijgen als je samen de schouders ergens onder zet. Dat is ook wat me enorm aanspreekt in de SGF en waarvoor ik mijn kennis en ervaring graag inzet. Ik zal met veel enthousiasme het voorzitterschap van de SGF vervullen en mijn bijdrage leveren aan een gezonde samenleving!”

Mark Monsma, directeur SGF: “De directie en het bestuur zijn erg blij dat Hans vanuit zijn rol als belangenbehartiger, bestuurder en adviseur in de zorg- en welzijnssector deze taak op zich wil nemen. We kijken uit naar een mooie samenwerking om de gezamenlijke missie van de gezondheidsfondsen te realiseren: langer gezond leven voor iedereen in Nederland.”

Gerelateerde berichten